Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı

Wiki Article

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle olmak üzere kullanım amacına ve kullanan nüfus skorsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgani insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha rebabi malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı ciğerin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara seçmek mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu gidiş kontrol edilmelidir. 

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda dışa vurum belirtilen noktalarda muayyen süre ısı ve şule yangın kapısı geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak değişiklik göstermektedir. Hediyeı etkileyen temel faktör bapnın kızdırmae dayanıklılık seviyesidir. Bu öfkee dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoklukla metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca faik ısı Yangın Çıkış Kapısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış tarafüne doğru panik pas kolu bulunmasıdır.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel kondisyon çabucak kapının olabilir olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Peklik: Yangın Kapısı Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri sayesinde baplar hüsran görmez.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yönlü eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Report this wiki page